המשך העשרה ולימודים בטיפול באומניות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

01/06/2008 | 23:29 | מאת: אני

מעווניינת ללמוד דרכי טיפול נוספות דרך אומניות ותנועה באזור המרכז

10/06/2008 | 10:51 | מאת: ענת יריב

שלום, באזור המרכז תוכלי למצוא זאת, בסמינר הקיבוצים, בית ברל, ואוניברסיטת לסלי. בהצלחה, ענת

10/06/2008 | 10:57 | מאת: ענת יריב

שלום, באזור המרכז תוכלי למצוא זאת, בסמינר הקיבוצים, בית ברל, ואוניברסיטת לסלי. בהצלחה, ענת

11/06/2008 | 15:06 | מאת: ללא שם

שלום, אני יכולה לספר לך על מסלול שאני מכירה במכללה האקדמית בית ברל, זה מסלול לתרפיה באמנות לבעלי תואר ראשון המעוניינים לעבור הכשרה כמטפל מוסמך באמנויות, דרמה תרפיה, ביבליותרפיה. אני ממליצה לך ללכת למכללה ולבדוק בעצמך או באתר אינטרנט שלהם יש פרטים על המסלול שכדאי לך לקרוא בשביל להחליט אם זה מתאים לך. אני מכירה את המסלול מניסיון אישי והיא בהחלט מומלץ.

מנהל פורום עבודה סוציאלית