זיו שלום

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/04/2008 | 16:59 | מאת: ליאת

שלום זיו. שמי ליאת ואני פסיכותרפיסטית. עבדתי עם נוער בסיכון נגמל מסמים ב'רטורנו', ורתיצי לבדוק אפשרויות לעבודה והעברת סדנאות לאסירים, או תחום טיפולי אחר. תודה מראש וחג שמח.

21/04/2008 | 10:20 | מאת: זיו סופר

ליאת שלום, איני מכיר את תחום בתי הכלא, אך שמעתי שתחום סדנאות מניעה לבני נוער או עבודה עם בני נוער מתמכרים תופס תאוצה ויש ביקוש לסדנאות והנחיית קבוצות. אין לי כרגע מידע נוסף בעניין אך אני מציע שתפני לאגודה למלחמה בסמים. יש להם תוכניות רבות. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית