חוזה העסקה מיוחד ברווחה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

13/04/2008 | 16:52 | מאת: מיכל

שלום רב, הייתי השבוע בראיון עבודה באחת מלשכות הרווחה בארץ. התפקיד שהוצע לי מעניין אותי מאד ('תפקיד חלומותי'), אולם תנאי ההעסקה נשמעים לא טובים במיוחד: התשלום הינו כעובד קבלן והשכר לשעה גבוה יחסית (מעל 40 ש"ח), אולם ללא תנאים בכלל- ללא תשלום על ימי חופשה, מחלה, הבראה, פנסיה , השתלמות ואפילו ללא תשלום נסיעות. אמנם בסכום הסופי המכשורת אולי יוצאת גבוהה יחסית, אך נראה שזה לא משתלם. מה יש לכם להגיד והאם ישנו קו חם או מישהו שניתן לפנות אליו לייעוץ ללא לחשוף באינטרנט את שם המקום? תודה רבה

14/04/2008 | 08:13 | מאת: זיו סופר

בושה !!!!! איך מנהלי לשכות הרווחה נותנים לזה יד ?! בב"ש מוקם בימים אלה, ע"י איגוד העו"סים והמחלקה לע"ס, מוקד סיוע לעובדי עמותות וחב' כ"א שיטפל בדיוק בנושאים האלה. צרי קשר עם דליה אהוד, יו"ר מחוז דרום של האיגוד, תאמרי לה שאני הפנתי אותך אליה ושאת מבקשת ייעוץ בעניין. היא אישה מדהימה, מקצועית מאד וחדורת תחושת שליחות (עד כמה שזה נשמע "פלצני") לסייע לעובדים במצבך. דליה אהוד: 0505949574 אל תסכימי בשום אופן לעבוד בתנאים כאלה כי עפ"י מה שאת מתארת הם עוברים על החוק. אסור להעסיק ללא פנסיה, ימי חופשה, דמי הבראה וכו'. זה נוגד את דיני העבודה הכלליים שנוגעים ליחסי עובד מעביד באופן כללי. זיו

22/04/2008 | 22:01 | מאת: עו"ס

מנהל פורום עבודה סוציאלית