אני צריכה עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

24/03/2008 | 10:33 | מאת: אפרת

אני רוצה לעשות באוקטובר הקרוב הסבה לעבודה סוציאלית. יש לי תואר ראשון בקרמינולוגיה ולצערי הרב לא הצלחתי למצוא עבודה בתחום. התחום של עבודה סוציאלית גם כן מאוד מעניין אותי אך יש לי בעיה קטנה.אחד התנאים לקבלה ללימודים זה עדיפות לבעלי ניסיון בתחום ולצערי הרב לא יצא לי להתנדב או לעסוק בתחום הזה ספציפי. עליי לצרף מכתב +קו"ח ולרשום במכתב למה אני רוצה ללמוד עבודה סוציאלית ואיזה ניסיון צברתי.מכל המתעניינים יש ועדות והם בוחרים 25 תלמידים. מה אני יכולה לרשום או לעשות כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל? יש לי ראיון עבודה בתחום פעמיים בשבוע עם נוער בסיכון אבל אני לא יכולה להכניס את זה לקו"ח שלי במידה ואתקבל מאחר ועלי להגיש מועמדותלתואר עד חודש אפריל. מה לעשות?

25/03/2008 | 22:21 | מאת: זיו סופר

אפרת שלום, הדבר הכי חשוב הוא לרשום את האמת, גם היא משקפת חוסר ניסיון. במידה וכן יש לך ניסיון התנדבותי הייתי שם על זה דגש. במידה ולא תתקבלי (ואני מאחל ומקווה שכן) תוכלי לנצל את השנה לצבירת ניסיון בעבודה בתחומים משיקים כגון הדרכת נוער, עבודה עם פגועי נפש וכו'. האם בדקת אפשרות להסבה לתואר שני בע"ס? בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית