לימודי תרפיה באומנות כתואר שני בעבודה סוציאלית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/01/2008 | 17:11 | מאת: שירה

זיו או ענת אשמח אם תתנו לי יותר מידע בנוגע למסלול זה האם הוא איכותי כמו לימודי התרפיה באומנות במכללות בית ברל וסמינר הקיבוצים, האם לאחר סיום תואר זה אני נחשבת לתרפיסטית באומנות. המון תודה

09/01/2008 | 19:16 | מאת: זיו סופר

שירה שלום, התואר הוא בהחלט איכותי אך למיטב הבנתי התעודה היא של MA בעבודה סוציאלית ולא של טיפול באומנות. במהלך הלימודים בהחלט נלמדים ונרכשים כלים לעבודה באומנות. עם זאת, אני מכיר עו"ס שסיימה לימודיה ועובדת כמטפלת באומנות (וכך גם מגדירה את עצמה). כדאי שתבררי עם ביה"ס לע"ס בבן-גוריון ותוודאי את סוג התעודה. תתקשרי למס' 086472338 ותבקשי לדבר עם יפעת - היא מרכזת את תוכניות ה- MA. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית