מתלבטת לגבי המשך לימודים ......

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/10/2007 | 22:37 | מאת: מיטל

היי, אני מסיימת תואר ראשון בפתוחה בחינוך וברצוהי להמשיך לטיפול/ תרפיה באומנות אבל, לאחר שקראתי את כל ההודעות בפורום אני מאוד מבולבלת התחלתי לברר במקומות אבל ישנם מקומות שנותנות ידע מאוד מנימליסטי ולא מיקצועי כמו מכללת ביטוי, אוניברסיטת בר אילן וכוו' ולעומתם יש את מכללת ברל סמיינר קיבוצים ולסלי( כל זה הסקתי מאתרכם) אבל בלסלי לוקחים המון המון כסף שזה פששוט לא אנושי! ובכלל אני מאוד מבולבלת איפה כדאי לי ללמוד בר אילן, ת"א בר אילן סמינר הקיבוצים או ביטוי או מה?!!!! מחכה לעיצה. מיטל.

08/10/2007 | 23:35 | מאת: זיו סופר

בעוד כיומיים היא בוודאי תוכל לסייע לך. אני מקווה שתוכלי להמתין עם התשובה עד לחזרתה מכיוון שהיא הגורם המוסמך ביותר בפורום לתחום זה. בברכה, זיו

15/10/2007 | 22:07 | מאת: ענת יריב

שלום מיטל, אכן יש הרבה אופציות ושונות בעלויות. אחד השיקולים שאת צריכה לשקול, הוא עניין התואר/התעודה. הלסלי, נכון לעכשיו הינו המקום היחידי שמעניק תעודה של תואר שני M.A שאר התוכניות מעניקות תעודה ללא תואר. שיקול נוסף הוא תוכן התוכנית. יש תוכניות ששמות דגש בעיקר על החלק החוויתי ויש שמשלבות פסיכורתפיה ופסיכולוגיה בלימוד החוויתי. אני חושבת שראשית הייתי שואלת את עצמי שאלות שיבהירו לי יותר מה הסיבה שאני פונה ללימודים אלו? כמה אני מוכנה ויכולה להשקיע? ועוד..ואז מחפשת תוכנית שתענה לי על כמה שיותר פרמטרים. מקווה שזה לעזר, בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית