טיפול בארגז חול

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

27/06/2007 | 22:03 | מאת: מיכל

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי.... אני מעוניינת בייעוץ/המלצה לגבי מטפלים בארגז החול, לבני בן הארבע. תודה מראש.

29/06/2007 | 17:15 | מאת: רינת- מטפלת במשחק

לצערי, אינני יכולה לסייע לך במציאת מטפל בארגז חול. אם את מעוניינת לקבל יעוץ לגבי טיפול במשחק (play therapy), את יכולה לפנות אלי [email protected] , ואנסה לעזור לך למצוא מטפל באיזור מגורייך מתחום זה. בכל מקרה בהצלחה.

01/07/2007 | 19:55 | מאת: ענת יריב

שלום מיכל, אין באפשרותי להמליץ על מטפלים, אך יחד עם זאת, את מוזמנת לנסות לפנות ליה"ת, ארגון המטפלים בהבעה ויצירה, ולשאול אותם על מטפלים שעוסקים בתחום בסביבות איזור מגורייך. בהצלחה, ענת

13/07/2007 | 12:07 | מאת: זהבה לוי

אני מכירה משהי שעוסקת בכך. אולם איני מתחייבת בשמה שתרצה לטפל. נא מסרי לי באימל את הפרטים שלח ואצור איתך קשר. האימל שלי הוא:[email protected] שימי לי שהאות לפני המספר 560 היא האות L קטנה באנגלית ולא הספרה 1.

מנהל פורום עבודה סוציאלית