לימודי טרפיה באמנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

24/06/2007 | 16:17 | מאת: עדי אשל

שלום רב, אני מעוניין ללמוד תרפיה באמנות, רציתי לדעת האם יש לימודי הסמכה של תואר ראשון בארץ לתרפיה באמנות והיכן ניתן לקבל אינפורמציה מלאה לגבי התחום.. תודה רבה עדי אשל

01/07/2007 | 19:53 | מאת: ענת יריב

שלום עדי, לימודי תרפיה באומנות בארץ, הינם לימודים מתקדמים, דהיינו, לאחר תואר ראשון. לכן אין לימודי הסמכה לתואר ראשון, כפי שאתה מבקש לדעת. מה שנקרא, אין קיצורי דרך... בהצלחה, ענת

18/07/2007 | 23:43 | מאת: שרית

בהקשר של תרפיה באמנות.. רוצה ללמוד את זה, באזור הדרום. חוץ מתואר שני בעבודה סוציאלית באונ' בן גוריון יש עוד מקום שאוכל ללמוד בו?

מנהל פורום עבודה סוציאלית