לימודי טיפול באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

13/06/2007 | 00:22 | מאת: אריאלה

יש לי תואר ראשון בעבודה סוציאלית. עשיתי תוכנית של שנתיים במסגרת לימודי המשך של ע"ס בבר-אילן, בקורס טיפול בשילוב כלים יצירתיים. האם זה יכול להיחשב לי לחלק משעות הרקע באומנות שדורשים על מנת להתקבל ללימודי טיפול באומנות?

13/06/2007 | 08:11 | מאת: סטודנטית שנה ג'

שלום אריאלה, אני בדיוק מסיימת את התואר הראשון שלי בעבודה סוציאלית ומתכננת להמשיך במסלול של לימודי המשך - טיפול באומנויות בבר אילן. הייתי שמחה לקבל ממך קצת אינפורמציה על הקורס והאם לדעתך זה כדאי? תודה, סטודנטית שנה ג'

17/06/2007 | 11:11 | מאת: אריאלה

לסטודנטית שנה ג', אני מאד נהנתי והפקתי מהקורס הזה. התוכנית היא ברמה, ובנו אותה ברצינות. הקורס משלב לימוד תיאורטי של תחומי האומנויות השונות, יחד עם התנסות חוויתית (ברמה אישית וקבוצתית). אני מאד אהבתי את השילוב הזה. בגלל שמדובר בקבוצה קטנה, ממש נוצרת דינמיקה קבוצתית. אני ממליצה. בהצלחה, אריאלה.

18/06/2007 | 00:56 | מאת: ענת יריב

אריאלה שלום, למיטב ידיעתי , הדרישה לשעות אומנות, שונה מהקורס שעשית. הקורס יוכל, אולי, לתת לך פטורים מקורסים שיילמדו, אך שעות אומנות כרקע מוקדם/קדום, משמעותיות בפני עצמן. שכן הן הקרקע/הבסיס עבור מטפל באומנות. דינן של התנסויות אומנוותיות שעברת בקורס אינו כדין שעות יצירה בסטודיו. בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית