תרפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/05/2007 | 14:34 | מאת: לילך

אני קרמיקאית ומורה לאומנות כבר 15 שנה סיימתי את לימודי במדרשה ברמת השרון יש לי סטודיו בבית ואני מלמדת ילדים ומבוגרים בקבוצות למעלה מ 8 שנים אני מעונינת לברר איזו הכשרה בסיסית אוכל לרכוש על מנת לעבוד בעבודה יחידנית טיפולית. תודה

09/05/2007 | 11:57 | מאת: ענת יריב

שלום לילך, על מנת לעשות עבודה טיפולית,צריך לעבור הכשרה בתחום הטיפולי, שתשלב את הידע,הכלים, והנסיון המרשימים שלך.תוכניות הכשרה אלו נקראות טיפול באומנויות/טיפול בהבעה ויצירה ויש להם תוכנית הכשרה ספציפית לטיפול באומנות פלסטית. ניתן למצוא זאת בסמינר הקיבוצים, בית ברל ובאוניברסיטת לסלי. כל טוב ובהצלחה, ענת

10/05/2007 | 10:55 | מאת: orshelly

לילך שלום, תרפיה באמנות כמו גם ביבליותרפיה ודרמה תרפיה ניתן ללמוד בבית ברל, הלימודים מובנים לאנשים עובדים לכן השעות נוחות, המחלקה מאוד מקצועית, אמינה, וכיפית, יש להם גם קורסי השלמה בקיץ לאנשים שחסרים להם קורסים בפסיכולוגיה ואמנות. את יכולה לבדוק אותם - שווה. יום טוב אני

מנהל פורום עבודה סוציאלית