אני מטפלת בבתנועה עם תואר ביעוץ חינוכי 2 ורוצה לל

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

29/04/2007 | 17:46 | מאת: אורית

אני מטפלת בבתנועה עם תואר ביעוץ חינוכי 2 בעלת נסיון טיפולי של כ-11 שנה בעבודה עם ילדים. ורוצה ללמוד למודי פסיכותרפיה, מה האפשרויות הפתוחות בפניי?

02/05/2007 | 14:59 | מאת: ענת יריב

שלום אורית, לאוניברסיטת תל אביב, ישנה תוכנית של פסיכותרפיה למטפלים באומנויות. בנוסף, אוניברסיטת בר אילן ואוניברסיטת חיפה, מקבלים לתוכניות שלהם מטפלים באומנויות (לרוב מוקצים 2 מקומות למטפלים אלו בתוכניות שלהם). בהצלחה, ענת

02/05/2007 | 15:08 | מאת: אורית

תודה על תשובתכן איך ליצור קשר עם התכניות בת''א ובא אילן, האם הן שייכות לחוג לפסיכולוגיה? או עבודה סוציאלית ? רפואה? איני מוצאת שום פירסום? תודה מראש

מנהל פורום עבודה סוציאלית