שאלה לענת יריב

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

27/03/2007 | 19:12 | מאת: נועה

שלום ענת רציתי לדעת מה יותר כדאי ללמוד עו"ס או ללמוד תרפיה באמנות? האם יש ביקוש לארט תרפיסטיות או האם ניתן לפתוח עסק מצליח בתחום התרפיה באמנות?

09/04/2007 | 12:09 | מאת: ענת יריב

שלום נועה, צר לי שאין בידיי היכולת לענות לך על מה כדאי יותר ללמוד.יש כל כך הרבה משתנים שאת צריכה לשקול ובניהם , עד כמה את קרובה/מחוברת לאמנות? שכן זה יהיה הכלי המרכזי לעבודתך. או האם עברת טיפול באמנות/טיפול וורבלי? וכדומה... הביקוש למטפלים באמנות לעומת עו"ס הוא שונה (לטובת העו"ס) אבל עדיין יש ביקוש לתחום. עסק מצליח אפשר לפתוח בכל תחום אם את טובה ומקצועית. (וזה תהליך שלוקח זמן...) אני מקווה שזה עונה לך/ נותן כיוון. בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית