לימודי המשך...

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/02/2007 | 15:39 | מאת: סטודנטית שנה ג'

שלום, אני סטודנטית שנה שלישית לעבודה סוציאלית, לקראת סיום... רציתי לשאול האם אפשר להמשיך ללמוד טיפול משפחתי/טיפול באומנות כבר בשנה הבאה? ומה הממלצות שלכן? אשמח לקבל הכוונה...

24/02/2007 | 21:48 | מאת: ענת יריב

שלום סטודנטית לשנה ג', לטיפול באומנות ניתן להרשם כאשר יש בידייך תואר ראשון. קחי בחשבון שזה עוד 3 שנות לימוד, עם פרקטיקום והדרכות... השאלה היא האם התחום מעניין אותך כך שאת מוכנה וערוכה להשקעה הנדרשת, (במובנים רבים), או ייתכן ואת זקוקה לחופש מלימודים כרגע? שיהיה בהצלחה, ענת

24/02/2007 | 22:07 | מאת: סטודנטית

שלום ענת, ראשית, תודה רבה על תשובתך. שנית, בדקתי בבר אילן אופציות ללימודי תעודה והן למשך שנתיים בלבד כגון: טיפול באומנויות, טיפול משפחתי,הדרכת קבוצות (שבין אלו אני מתלבטת). השאלה שלי, האם זה מומלץ להמשיך כבר? מדובר בלימודים של פעם בשבוע... סטודנטית

מנהל פורום עבודה סוציאלית