לימודי פסיכוטראפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/02/2007 | 15:44 | מאת: רות

שלום וברכה. ברצוני לברר על בתי הספר לפסיכוטראפיה . מהם בתי הספר המרכזיים , המוכרים והטובים ביותר בהם ניתן ללמוד פסיכוטראפיה באזור המרכז ובירושלים? ידוע לי על מכון מגיד של האוניברסיטה העברית. החומר המצוי באינטרנט מבלבל ורב ולכן רציתי לשמוע דעה מומחית בעניין. אינני מבקשת להתעניין במכללות לא מוכרות או לא מוערכות מספיק. בברכה, רות.

13/02/2007 | 09:20 | מאת: ענת יריב

שלום רות, באוניברסיטת חיפה, תל אביב ובר אילן, יש תוכנית ללימודי פסיכותרפיה כמו כן ישנה תוכנית בבית חולים גה"ה (שמבחינה בין פסיכותרפיה למבוגרים ופסיכותרפיה לילדים). אלו הבתי ספר המוכרים באזור המרכז . בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית