ייעוץ...

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

04/01/2007 | 15:22 | מאת: תמיר

שלום לכותבי הפורום, אני התחלתי בשלבים של הסבה לתחום הפסיכולוגיה(מתחום אחר לחלוטין-כלכלה וסטטיסטיקה) מאחר "וגיליתי" שאני טיפוס יותר מידי הומני ושהצרכים שלי הם אחרים,אבל זה לא העיקר-הכוונה שלי היא להתמחות בפסיכודרמה ובטיפול משפחתי , אני רוצה להתחיל לצבור טיפה "ניסיון" בתחום הטיפולי ואני רוצה לשמוע דעות למי אני יכול לפנות, ומה יכול להתאים לי בשלב כה מוקדם של ההכשרה, אני מעוניין להגיע לשלבים המתקדמים יותר של ההכשרה עם איזשהו ניסיון ואיזשהי נגיעה מהשטח. לתוגבתכם מצפה, תמיר.

05/01/2007 | 17:44 | מאת: מיכל דגני

הי תמיר . התחנות לטיפול משפחתי או מסגרות מטפלות , מקבלים מתנדבים רק לאחר קבלת התואר , מה שיכול להתאים בשלב כה מוקדם של ההסבה הוא לעבוד כמדריך בפנימיה טיפולית . בהצלחה מיכל.

מנהל פורום עבודה סוציאלית