טיפול באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/12/2006 | 21:51 | מאת: יערה

הומלץ לבתי בת ה-10 טיפול באומנות, האם יש ברמת השרון מטפלת מומלצת, או מכון מומלץ,רצוי פרטי. אשמח לקבל המלצה חמה. יערה

17/12/2006 | 01:41 | מאת: ענת יריב

יערה שלום, אין באפשרות מנהלות הפורום להמליץ לך על מטפלת/מכון. את יכולה להעזר ביה"ת = ארגון המטפלים בהבעה ויצירה בארץ, על מנת לקבל רשימה של מטפלים ומכונים באיזור מגורייך. כך או כך, זיכרי שגם המלצות הן פונקציה של כימיה אישית, סובייקטיבית. מה שטוב לאחד , לא בהכרח טוב לאחר. בברכה ובהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית