לימודי פסידראמה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

30/11/2006 | 12:07 | מאת: דיאנה

שלום, אני בת 24 ומתעניינת בנושא של לימודי פסיכודראמה. היתי רוצה לדעת איפה אפשר ללמוד מה צריך כדי להתקבל? והאם התחום הזה מפותח דיו בארץ- מבחינה של מציאת עבודה אח"כ? אשמח לקבל עזרה בתודה דיאנה

01/12/2006 | 00:57 | מאת: ענת יריב

דיאנה שלום, ניתן ללמוד פסיכודרמה באוניברסיטת לסלי, בסמינר הקיבוצים, באייסיס, במכון כיוונים ועוד.ישנה דרישה מקדמית לתואר ראשון. לכל תוכנית הכשרה יש דרישות משלה כחלק מתנאיי הקבלה ועליך לבדוק זאת מולם. התחום מפותח דיו, ולו ביקוש במקומות רבים. שיהיה בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית