התלבטות לגבי סוג טיפול

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/10/2006 | 09:02 | מאת: חן

ביתי הבכורה בכתה ב'. ילדה רגישה מאוד. לעיתים מתעוררת מפחדים בלילה. אנו מעוניינים להתחיל טיפול רגשי אך מתלבטים מאוד : 1. טיפול בהבעה ויצירה (היא אוהבת את התחום) 2. טיפול בעזרת בעלי חיים(נרתעת ומפחדת , קופצת בצורה מוגזמת )כאשר מתעופפים לידה חרקים וכדו'. אולי כך נשיג שתי המטרות. במה כדאי לבחור? אודה לתשובה מהירה

19/10/2006 | 18:41 | מאת: מיכל דגני

חן שלום . הטיפול בין אם הוא טיפול בהבעה ובין אם הוא טיפול בעזרת בעלי חיים יעזר לבתך להתמודד עם רגישות והפחדים שעמם היא מתמודדת. הייתי מציעה לך להתיחס לשאלות נוספות: מי המטפל ?המלצות עליו ומידת הנגישות לטיפול. בהצלחה . מיכל

מנהל פורום עבודה סוציאלית