לימודי טיפול משפחתי והסבה לעו"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/10/2006 | 01:05 | מאת: מקווה שתוכלו לייעץ לי

אהלן _פורום מעניין, בהצלחה! אני בעלת BA במדעי ההתנהגות וMA בתחום לא טיפולי והתקבלתי ללימודי טיפול משפחתי בשני מקומות. ברור לי שלצורך הסמכה אעשה הסבה לעו"ס (בשנת הלימודים שאחרי הקרובה) אני בעצם מתחילה מהסוף (לימודי טיפול משפחתי) ואני לא בטוחה בדרך הזאת - אם כי כדאי לי להכיר את התחום לפני שאעשה שני תארים - לא? אשמח לכל עצה שתוכלו לנדב!!!!

18/10/2006 | 19:08 | מאת: מיכל דגני

אהלן. בטיפול הסוף? מעין אשליה אופטית, ככול שלומדים נראה לעיתים שפחות ופחות יודעים, אין סוף והתחלה. לצורך הסמכה בטיפול משפחתי יש צורך בתואר שני קליני ,השאלה למה דווקא בחרת בהסבה לעו"ס? אכן לעו"ס העובדים במסגרות ציבוריות קל יותר להשתלב בתחנות לטיפול משפחתי השייכות למחלקות הרווחה, מה שיכול בעתיד להקל על תהליך ההסמכה. שיהיה בהצלחה מיכל

מנהל פורום עבודה סוציאלית