לימודי טיפול זוגי / משפחתי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

03/10/2006 | 22:47 | מאת: רווית שבן-רונן

מישהו יודע מהם תנאי הקבלה ללימודי טיפול זוגי/ משפחתי, והיכן אפשר ללמוד זאת באיזור המרכז. יש לי תואר ראשון בעבודה סוציאלית של אוניברסיטת תל אביב.

11/10/2006 | 11:53 | מאת: מיכל דגני

רווית שלום. תנאי הקבלה ללימוד טיפול משפחתי די גמשים. קיימות מספר תוכניות באוניברסיטת תל אביב ובאוניברסיטת בר אילן במסגרת לימודי המשך ובמכונים הפרטים מכון שינוי ,מכון ברקאי ותחנה הקיבוצים. תהליך ההסמכה למטפל משפחתי הוא ארוך , הקרטריונים להסמכה כפי שנקבעו על ידי האגודה הישראלית: תואר שני, שעות טיפול [בערך 750] הדרכה פרטנית הדרכה קבוצתית. בהצלחה מיכל דגני .

27/07/2008 | 00:05 | מאת: אבי

אשמח להמליץ על לימודי יעוץ זוגי במכון פתרונות. מצאה חן בעיני הגישה שהיתה מאוד ישומית ועזרה לי להתחיל לעסוק בזה. אם תרצי תוכלי להיכנס לאתר של המכון http://www.pitronot.net

מנהל פורום עבודה סוציאלית