לימודי פסיכודרמה..

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/09/2006 | 22:41 | מאת: ראקל

היי ,הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה לעשות לימודי פסיכודרמה לתואר ראשון ..כי לפי מיטב הבנתי יש בארץ תואר שני לפסיכודרמה והם דורשים תואר ראשון... אשמח אם תעזרו לי .. ראקל

18/09/2006 | 23:11 | מאת: ענת יריב

שלום ראקל, למיטב ידיעתי התוכניות הקיימות בארץ ללימודי פסיכודרמה דורשות תואר ראשון מקדמי.הן אינן מעניקות תואר ראשון. שיהיה בהצלחה, ענת

19/09/2006 | 01:58 | מאת: ראקל

היי, איפה אני יכולה ללמוד פסיכודרמה לתואר ראשון? אם תוכלי לעזור לי אני אשמח....

24/10/2006 | 05:42 | מאת: איילת

אני בעחת תואר ראשון ושני בצחום הפסיכולוגיה. מאוד הייתי רוצה לעשות הסבה לתחום הפסיכודרמה... אני יודעת על שלושה מקומות: סמינר הקיבוצים, אייסיס, לזלי קולג... קיימות גם מכללות וכו... האם תוכלי לציין איזהו המקום המומלץ ביותר? כמו כן אני מודעת לכך שהתואר לא מוכר ע"י משרד הבריאות ולעיתים גם לא ע"י משרד החינוך.. האם תוכלי בבקשה להאיר את עיניי לגבי סוגיות אלה? תודה רבה איילת

מנהל פורום עבודה סוציאלית