עבודה סוציאלית וטיפול באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

30/07/2006 | 15:31 | מאת: מיכל

אני עובדת סוציאלית המתעדת ללמוד לתואר שני בעבודה סוציאלית. לא אחת חשבתי והתלבטתי האם לעשות אותו במשהו שקשור לאומנות ככלי עבודה (לא טיפול באומנות כי איני מעוניית להיות מטפלת באומנויות בהכרח, חשבתי על אחת המגמות הרב תחומיות של לסלי קולג'). שאלתי היא האם תואר שני שכזה יגביל אותי בעתיד לעומת תואר שני בע"ס? והאם מינסיונכן לא יהיה הבדל מהותי בין השתלמויות שונות בתחום ומ.א בע"ס, במידה כפי שציינתי ואני מעוניינת שזה יהיה משולב בעבןדתי, ולא בהכרח מרכזה. תודה

01/08/2006 | 11:53 | מאת: גרפולוגית

כגרפולוגית, אני יכולה להגיד, שאם השכלה כמו שלך אם תרצי - תוכלי להתקבל ללימודי גרפולוגיה (נדרשת השכלה גבוהה או בתחום פסיכולוגי, או בעבודה סוציאלית). אני אישית לא מלמדת במסגרת ממושכת כזאת, אך אם יהיו לך שאלות - תכתבי ואענה לך בדוא"ל: [email protected]

17/08/2006 | 11:54 | מאת: ענת יריב

שלום מיכל, במידה ואת מתלבטת לגבי תואר שני, אני מציעה לך לבדוק האם מדובר בתואר או בתעודה לגבי המגמות הרב תחומיות של הלסלי, כך אולי זה ייקל על ההחלטה. אינני מוצאת שום סיבה שתואר/תעודה מסוג זה (של המגמות הרב תחומיות) יגביל אותך בעתיד, זה מאד תלוי לאן את רוצה לכוון את דרכך המקצועית, יחד עם זאת יש הבדל משמעותי בין תכני הלימודים לתואר שני בעו"ס ללימודים בלסלי. שיהיה לך בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית