לימודי פסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/03/2006 | 11:20 | מאת: סימה

אני יועצת חינוכית בעלת תואר שני, ומעוניינת ללמוד פסיכותפיה (למען האמת, מתלבטת מעט בין זה ובין טיפול משפחתי). אודה לכם על מידע על מקומות איכותיים בהם ניתן ללמוד זאת. תודה.

20/03/2006 | 14:16 | מאת: ענת יריב

סימה שלום, קיימים מספר בתי ספר לפסיכותרפיה ,באוריינטאציה פסיכואנליטית כולם טובים ואיכותיים. לדוג' באוניברסיטת בר אילן (בחוג לעו"ס) באוניברסיטת ת"א (בחוג לרפואה), באוניברסיטת חיפה,בגה"ה ועוד...לחלקם תוכנית לפסיכותרפיה עם ילדים ולחלקם לא. כמו כן,חלקם מקבלים יועצים חינוכיים וחלקם לא, את צריכה לבדוק מהם תנאי הקבלה. בנוסף, יש גם בתי ספר לפסיכותרפיה בגישות הוליסטיות, אם זה מעניין אותך. בברכה, ענת

20/03/2006 | 15:36 | מאת: סימה

תודה

02/05/2006 | 17:42 | מאת: מיטל

רוצה ללמוד פסיכותרפיה רציתי לדעת היכן ומהם תנאי הקבלה

מנהל פורום עבודה סוציאלית