חומר עיוני בנושא שיקום נפגעי נפש

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/02/2006 | 19:51 | מאת: נתי

שלום אני עו"ס מתחילה במוסד ציבורי חדש אשר מספק שירותי דיור ושיקום (בשטח בית החולים הפסיכיאטרי) לאוכלוסיה של נפגעי נפש אשר היו מאושפזים שנים רבות ואשר מיועדים לעבור שיקום עלמנת שירכשו הרגלים ומיומניות שמתאימים לחיים בקהילה. אני מחפשת חומר עיוני הקשור לנושא ספציפי זה של שיקום מטופלים שהיו מאושפזים שנים רבות והוטבע בהם תהליך ה"הוספטליזציה". אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי ולכוון אותי לספרות המקצועית.

25/02/2006 | 21:58 | מאת: טלי וינברגר

נתי שלום רב, תהליך השיקום בהוסטלים הינו מגמה שחדרה לארץ בשני העשורים האחרונים. לתהליך זה נעשו עבודות רבות, ותוכלי למצוא אותם בסיפריות האקדמיות. כמו כן יצא בעבר (הרחוק) ב"חברה ורווחה" חוברת המיועדת לתחום שיקום חולי נפש. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית