אילמות סלקטיבית- דחוף !!!!

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/12/2005 | 19:11 | מאת: יפית

שלום, בני בן ארבע, לפני ארבעה חודשים נכנס לגן חדש (באיזור חדש), מאז הוא שותק בגן, לעיתים נדירות כאשר הגננת "לוחצת" הוא עונה לה ב"כן/לא", ע"פ קריאה בנושא אילמות סלקטיבית יש לבני את כל הסימנים המצויינים בכתבות ובמאמרים שקראתי. האם יש אפשרות לעזור לו ?? והאם יש בעל מקצוע שאפשר להעזר בו. אודה לך באם תוכל לתת לי כמה שיותר פרטים על הנושא. תודה מראש .

06/01/2006 | 21:20 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, אינני מתמצאת בתחום האילמות הסלקטיבית. הייתי ממליצה לך להתייעץ עם פסיכותרפיסט מומחה לטיפול בילדים. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית