התייעצות לגבי לימודים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/12/2005 | 11:23 | מאת: כרמית

שלום. אני בעלת תואר ראשון בסוציולוגיה וחינוך ומעוניינת להמשיך ללימודי תרפיה באמנות (ציור, פיסול וכדומה). אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מקום לימודים בכל מקום בארץ. תודה רבה, כרמית.

16/12/2005 | 17:12 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, את יכולה למצוא מידע באתר של יה"ת: http://www.yahat.org/index.asp מידע על מקומות לימוד את יכולה למצוא בכל מקום לימוד על ידי התקשרות עימו. המקומות שמלמדים הינם: מכללת בית ברל, סמינר הקיבוצים(ת"א), מכללת לוינסקי (ת"א), מכללת דוד ילין (ירושלים), שלוחת לסלי קולג' מחו"ל (נתניה). זה מה שאני זוכרת כרגע, ככה ב"שלופ". אם תרצי עוד מידע, רק תשאלי. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית