פסיכודרמה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/11/2005 | 15:43 | מאת: בר

האם פסיכודרמה נחשבת לסוג של פסיכותראפיה? האם ניתן לעבוד באופן פרטני בפסיכודרמה דהיינו בקליניקה פרטית-אני מודעת למסלול הלימודים ולכל הפרטים והשאלות שלי מתייחסות יותר לפן הפרקטי. מהם אפשרויות התעסוקה בפסיכודרמה?

03/12/2005 | 20:48 | מאת: טלי וינברגר

בר שלום רב, האם פסיכודרמה נחשבת לסוג של פסיכותראפיה? כן האם ניתן לעבוד באופן פרטני בפסיכודרמה דהיינו בקליניקה פרטית-אני מודעת למסלול הלימודים ולכל הפרטים והשאלות שלי מתייחסות יותר לפן הפרקטי. כן מהם אפשרויות התעסוקה בפסיכודרמה? תלוי במקום (פריפריות או מרכז), בעיתוי, במיקצועיות ובתחום ההתמחות (ילדים, הפרעות אכילה, אוכלוסיות חריגות וכו'). בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית