טיפול באמנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

21/10/2005 | 00:49 | מאת: עדי

שלום! אני סטודנטית לתואר שני באונ' העברית הכותבת עבודה בנושא "תרפיה באמנות". במסגרת העבודה אני מנסה להבין את נק' המבט של המטפל היות ולדעתי בד"כ עוסקים ב"מבחן התוצאה" היינו במטופל ובתוצאות הטיפול ולא במטפל דווקא. לטובת העניין אני מחפשת מטפלים/ות איתם אוכל לשוחח בנידון על-מנת להעמיק את הבנתי בנושא. כל רעיון, הענות או סיוע יתקבלו בברכה, כמובן גם המלצות לגבי מי שמוכן לקחת חלק בנושא. בתודה וחג שמח!

22/10/2005 | 10:46 | מאת: טלי וינברגר

עדי שלום רב, את מוזמנת לפנות אליי באימייל. מועדים לשמחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית