שאלה לגבי תואר שני בבן גוריון

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

27/08/2005 | 18:06 | מאת: אורית

רציתי לשאול האם סיום תואר שני באונ' בן גוריון מאפשר קבלה ללימודי פסיכותרפיה. אני שואלת מכיוון שאין בבן גוריון מסלול קליני, אלא מדובר במסלול כללי שכולל גם טיפול וגם היבטים ניהוליים וקהילתיים. האם מסלול כזה מהווה בעיה בכל הקשור ללימודי פסיכותרפיה? תודה מראש על התשובה, אורית

02/09/2005 | 20:30 | מאת: טלי וינברגר

אורית שלום רב, ככל הידוע לי אין שום בעיה עם התואר השני של בן גוריון, וניתן להתקבל ללימודי הפסיכותרפיה לאחר סיום התואר השני בב"ש. בהצלחה, שבת שלום, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית