תרפיה בתנועה או דרמה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/08/2005 | 20:10 | מאת: אודליה

שני התחומים קרובים ללבי ויש לי נסיון רב בשניהם, כך שבאפשרותי ללמוד את שניהם. אני מאד מתלבטת. שאלותי הן: א. מי קהל היעד השכיח ביותר של כ"א מהתחומים. ב. באיזה מהם יש יותר סיכוי למצוא עבודה והיכן? ג. באיזה יש יותר סיכוי לקיים קליניקה פרטית לטיפול פרטני?

26/08/2005 | 16:26 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, אני מציעה לך להסתכל בקישור הבא: http://www.yahat.org/ ואולי גם לברר בפורום שם את השאלות הספציפיות, כיון שאני באה מתחום הטיפול באומנויות פלסטיות. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית