רוצה ללמוד תרפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/07/2005 | 14:21 | מאת: אביטל

אני רוצה ללמוד תרפיה באומנות ולא יודעת אם אני יכולה לעשות זאת שלא במסגרת תואר ראשון (שכן כבר יש לי תואר ראשון בסוציולוגיה וב"א כללי). יש לי נסיון רב בטיפול בילדים עם מוגבלויות ותמיד שילבתי אומנות ועוד לפי האינסטינקטים שלי, לכן הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה ללמוד את המקצוע הזה כדי שאוכל לעסוק בזה כמקצוע. תודה!

29/07/2005 | 21:55 | מאת: טלי וינברגר

אביטל שלום רב, לימודי תרפיה באומנויות הינם לימודי תעודה לבעלי תואר ראשון, או מאידך במקומות מסוימים אלה לימודי תואר שני (כמו לסלי קולג'). לפיכך נראה כי דווקא "עברך האקדמי" הוא פתיחה טובה להמשך הלימודים בהם את מעוניינת. לגבי מקומות הלימוד, תוכלי לראות ולברר דרך יה"ת, איגוד המטפלים בהבעה ויצירה, בקישור הבא: http://www.yahat.org/ בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית