לימודי תרפיה באומנות- היכן מומלץ?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/07/2005 | 01:05 | מאת: טלי

אשמח לשמוע מניסיונכם איזו מסגרת מומלצת מבחינת תוכנית הלימוד ומציאת עבודה בסיום הלימודים (לסלי, סמינר קיבוצים, בית ברל)

09/07/2005 | 16:19 | מאת: טלי וינברגר

טלי שלום רב, כל המסגרות שהזכרת מוכרות ע"י המועצה להשכלה גבוהה, אולם יש הבדל בין לסלי קולג' לכל היתר בכך שלסלי נותן תואר שני, שהוא מוכר בארץ לצרכי השתלמות ושכר בלבד (מעצם היותו תואר מחו"ל). שאר המקומות נותנים תעודת מטפל בטיפול באומנויות. אין משמעות להבדל הזה בין מקומות הלימוד, כשאת מחפשת עבודה, זה לא באמת משנה למישהו איפה למדת, אלא יותר מה למדת ואיך ואיפה היית בפרקטיקום מעשי. לגבי מציאת עבודה, כמו בכל ענפי המשק, יש בעיה במציאת מקומות עבודה כעת, אבל כולי תקווה שמדובר במצב שישתפר בהמשך. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית