לימודי פסיכותאפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

29/06/2005 | 22:34 | מאת: ורד

טלי שלום. בהמשך לשאלות שנשאלו בנידון, האם כבעלת תואר ראשון בהנדסה וניסיון בהוראה (תעודת הוראה) יש צורך להתחיל את כל הלימודים לפסיכותרפיה מחדש ולעשות תואר ראשון בעבודה סוציאלית לשם כך ? תודה מראש ורד.

30/06/2005 | 09:18 | מאת: טלי וינברגר

ורד שלום רב, ככל הנראה יהיה עליך להצטרף לתוכנית ההסבה לאקדמאים לעבודה סוציאלית, שאורכת שנתיים, ומעניקה לך תואר ראשון בע"ס. אח"כ יהיה עליך ללמוד תואר שני, ורק אחרי כן...פסיכותרפיה. הדרך ארוכה היא ורבה, אבל על פי ראות עיניי - שווה. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית