האם יש הבדל בין סוגי התואר השני של עבודה סוציאלית?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/06/2005 | 12:42 | מאת: מתעניינת

17/06/2005 | 12:57 | מאת: יעל

שאלתך לא ברורה אך אם התכוונת למסלולים שונים שמוצעים בתואר השני באוניברסיטאות שונות אז כן. קודם כל ברור שמסלול שמתמקד בנושא מסויים מציע יותר העמקה ממסלול כללי. אני חושבת שתואר שני צריך לתת ערך מוסף לעו"ס ולכן מסלול כללי שסתם "מרענן" את כל מה שנלמד כבר בתואר הראשון הוא מיותר. ישנם מסלולים מרתקים בבר אילן, אך אני לא לגמרי מתמצאת. בנוסף באוניברסיטת באר שבע יש מסלול של טיפול באומנות, שם אני לומדת לאחר שעברתי מהמסלול הרגיל במסלול רגיל וזה פשוט הבדל של שמיים וארץ.

17/06/2005 | 22:46 | מאת: בתיה

יעל שלום. שלחתי לך באי.מייל האישי שלך שאלה לגבי הלימודים במסלול של טיפול באומנויות בבן גוריון. אודה לך עד מאוד אם תגיבי אליה. תודה, בתיה

27/06/2005 | 17:39 | מאת: טלי וינברגר

שלוםרב, כפי שראית שאלתך אינה ברורה. אנא דייקי בשאלתך, והסבירי את שברצונך לדעת. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית