לימודי תעודה פסיכודרמה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

16/05/2005 | 23:03 | מאת: מ.ה.ר

שלום. אני מעוניינת ללמוד פסיכודרמה. אין ברשותי תואר ראשון (אני בוגרת ביס' למשחק). 1. האם ישנו ביס' אחר מלבד מכון "כוונים" בו ניתן ללמוד ללא צורך בתואר? 2. מבקשת לשמוע המלצות/בקורת/מידע באשר למכון "כוונים". תודה. מ.ה.ר

25/05/2005 | 09:36 | מאת: טלי וינברגר

שלום לך, לפי הידוע לי אין אפשרות ללמוד לימודי תעודה בפסיכודרמה ללא תואר ראשון. אינני מכירה את מכון כיוונים ולכן לא אוכל לסייע לך בנידון. את יכולה לבדוק את הכשירות של המכון ללימודים באיגוד יה"ת של המטפלים בהבעה ויצירה. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית