טיפול באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

11/05/2005 | 19:06 | מאת: עינב

אני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה ועתה נרשמתי ללימודי יעוץ לגיל הרך, במטרה בסופו של דבר לעסוק בתרפיה באומנות לגיל הרך. האם באמת יש צורך בלימודים קודמים אלה? האם שווה לי להמתין על-מנת שלימודי התרפיה יהפכו מתעודה לתואר?

25/05/2005 | 12:53 | מאת: טלי וינברגר

עינב שלום רב, בעיני הלימודים שנרשמת אליהם הם מעניינים ומספקים, אולם אם המטרה הראשונית שלך להגיע ללימודי תרפיה באומנות הרי המסלול שלך מעט מסטבך לשווא. אין צורך בעיני ללמוד גם את לימודי הגיל הרך, אלא לכי ישירות למקום אליו את רוצה להגיע. להמתין שלימודי התרפיה יהפכו לתואר זה אומר שאת תמתיני כמה שנים טובות. האם את רוצה בכך? אני במקומך הייתי נרשמת ללימודי התרפיה באומנויות, ואם תחושי בסיום לימודים אלו צורך נוסף בלימודים , אז תוכלי להמשיך לתחומים נוספים שתירצי. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית