הכרויות לחולי נפש והפרעות אחרות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/03/2005 | 01:15 | מאת: מכון למה לא-חדש!!!

שלום רב, רציתי ליידע אותך שהוקם מכון חדש הנקרא מכון "למה לא" והוא מרכז הכרויות לנפגעי הנפש בישראל. משרדנו מהווה מוקד ארצי ומאגר לסובלים ממחלות נפש ,הפרעות אישיות,פוסט-טראומה ,הלם קרב וכו'. השירות ניתן ע"י צוות מקצועי בתחום, והוא ניתן בחינם! ניתן להפנות פונים למענה הקולי שלנו 24 שעות ביממה: 02-6446908 או במייל: [email protected] אודה לך מאוד אם תפרסמי את קיומינו בקרב קולגות שלך, ובקרב כאלה שמידע זה יוכל לסייע להם! נקווה שנצליח לעזור לרבים... בברכה, יעל -עו"ס ומנהלת מכון למה לא.

03/04/2005 | 17:24 | מאת: טלי וינברגר

רעיון מדהים. שיהיה לכם המון המון בהצלחה! טלי

26/01/2007 | 23:05 | מאת: איתן דורי

שלום .שמי איתן דורי אני רווק מתגורר בירושלים בדירה משלי אני בגיל 49.מעוניין בזוגיות למטרה רצנית.אודה לצוות על עזרתכם במציאת בת זוג.ליצירת קשר. 02-6785813---או 054-6539072 ..בתודה מראש ..איתן דורי

01/07/2007 | 13:35 | מאת: א

כתובת האתר שלהם: http://brachot.net/lamalo/

מנהל פורום עבודה סוציאלית