לימודי פסיכותראפיה.

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

21/02/2005 | 19:24 | מאת: אולגה

האם לימודי פסיכותראפיה בלבד ללא תואר שני קליני יכולים להוות מצע לטיפול פרטני, אם כן כמה זמן יש לעשות סטאז'(יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה) האם טיפול באומנויות בלבד יכול להוות תנאי קבלה ללימודי פסיכותראפיה?

22/02/2005 | 00:46 | מאת: קיקי

עקרונית כן, במכללת דרבי (כרגע רק שם) יש מסלול של תאר שני בפסיכותרפיה מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה (אישתי לומדת שם) ולמרות שהיא רק בשנה ראשונה היא נהנהת מלימודים

06/03/2005 | 22:18 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, לפי הידוע לי לימודי פסיכותרפיה פתוחים רק לבעלי תואר שני במקצוע טיפולי או לימודי תעודה במקצועות של טיפול באומנויות. לגבי המסלול שקיקי כתב אודותיו בדרבי אינני מכירה, ואני חושבת ששווה לבדוק את כשרות המסלול עם האיגוד הישראלי לפסיכותרפיה. אם המוסד לא מוכר על ידיהם אזי אין בו חשיבות משמעותית, גם אם המוסד להשכלה גבוהה מכיר בו. בהצלחה, טלי

17/05/2005 | 13:30 | מאת: איה

שמח לקבל אינפורמציה לגבי לימודי פסיכותראפיה במרכז, גם למטפלים באמנות. בברכה, איה

מנהל פורום עבודה סוציאלית