תרפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

06/02/2005 | 13:11 | מאת: דליה

שלום! אבקש לדעת איזה מבין המוסדות המורשים ללמד תרפיה באומנות מוכרים על ידי משרד הבריאות ונחשבים כמקומות טובים ללמוד מקצוע זה. אודה על תשובתכם

06/02/2005 | 13:42 | מאת: טלי וינברגר

דליה שלום רב, אם יש לך ספקות לגבי מקום מסוים את תמיד יכולה לבדוק במשרד הבריאות אם המקום הזה מאושר על ידיהם. או מאידך לבקש לראות את אישור משרד החינוך והבריאות לתוכנית הלימודים במקום ספציפי שבו את מעוניינת ללמוד. לגבי "מקומות טובים" ללמוד, כל מקום הוא טוב ללמוד למי שרוצה ללמוד.... אם תכתבי מקומות ספציפיים אולי אני ויתר הגולשים נוכל לכתוב לך מידיעתנו או נסיוננו, אבל באופן כללי זה קשה להתייחס. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית