טיפול ושיווק

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/09/2004 | 14:39 | מאת: דנה

האם למישהו יש רעיון איך לשווק טיפול באומנות - אני רוצה להתחיל לעבוד באופן עצמאי והשאלה איך להשיג מטופלים? עבדתי בעבר באזור המרכז והכירו אותי בעיר שגרתי ואז פסיכולוגיות ועו"ס היו מפנות אלי מטופלים. אבל היום עברתי דירה לאזור הצפון, והשאלה איך משווקים טיפול? אזמח לקבל רעיונות

20/09/2004 | 20:56 | מאת: טלי וינברגר

דנה שלום רב, אין לי פתרונות של ממש עבורך, פרט ללנסות להכיר קצת אנשים סביבך, לספר להם על עיסוקך, אולי אף ליזום פגישות עם אנשי מקצוע מהאזור ולבקש מהם הפניות של מקרים. זה כאילו לפתוח קליניקה מהתחלה, וזה קשה. זה לוקח זמן, ועלייך להתייחס לזה כתקופה שכזו. שיהיה בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית