תרפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/08/2004 | 11:32 | מאת: אביטל

שלום! אם מישהו מבין בנושא של תרפיה באומנות אשמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי... הבנתי שתרפיה באומנות אפשר ללמוד רק שכבר יש תואר ראשון, אז מה הכי כדאי לי ללמוד? ומה זה נקרא בדיוק "שעות באומנות" אם עשיתי בתיכון מגמת אומנות ומגמת גרפיקה זה עוזר לי לצורך העניין? תודה!

23/08/2004 | 23:59 | מאת: טלי וינברגר

אביטל שלום רב, ובכן צדקת כשכתבת שתרפיה באומנות ניתן ללמוד רק אחרי התואר הראשון. לגבי יתר השאלות חשוב לבדוק אותן מו"ל יה"ת שהוא אירגון של המטפלים בהבעה ויצירה. מצ"ב קישור לאתר שלהם: http://www.yahat.org/2002/ בהצלחה, טלי

15/09/2004 | 15:23 | מאת: מיכל

אני בתחילת הריון. נאלצתי לעזוב את עבודתי בגלל ההריון, כך שיש לי המון זמן פנוי, ומן הסתם אני דואגת למלא אותו במתחים וחששות בצורה מכבידה מאוד. ברצוני לדעת אם טיפול בתרפיה באמנות יכול להקל עליי, ואם כן באיזו מסגרת: פרטית או קבוצתית? ואיך אוכל להגיע לפעילות כזו. בתודה וחג שמח.

מנהל פורום עבודה סוציאלית