לימודי באיסיס - מישהו ממליץ?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/08/2004 | 13:42 | מאת: gali

אני מעוניינת ללמוד תרפיה באומנות באיסיס שם לומדים תראפיה באומנות בין תחומית. מישהו ממליץ ללמוד שם או במקום אחר? האם העובדה שאין לה אישור ממשרד הבריאות היא בעיה עקרונית שתפריע בהמשך? אשמח על כל מידע בנושא, תודה, גלי

12/08/2004 | 22:52 | מאת: טלי וינברגר

גלי שלום רב, לא מכירה את הלימודים באיסיס, ולכן לא אוכל להתייחס ללימודים הספציפיים. אולם עצם העובדה שמשרד הבריאות לא מכיר במקום הלימודים הזה מהווה בעיה רצינית כיון שאז לא תוכלי לקבל מספר רישוי לעבוד כמטפלת באומנויות, ולא יהיה לך שום מעמד מקצועי רישמי, וכך לא תוכלי להתקבל למקומות עבודה ממשליים וציבוריים שדורשים את הרישיון של משרד הבריאות. ממליצה לך לבדוק טוב טוב לפני שאת הולכת להשקיע זמן וכסף... בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית