תרפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

25/07/2004 | 11:31 | מאת: קרן

אני בחורה צעירה שרוצה לילמוד את תחום התרפיה באומנות אך עד שאתחיל לילמוד תחילה לתואר הראשון אני מחפשת עבודה שתקדם אותי בתחום זה אך איני מוצת וגם אינינ יודעת לאן ליפנות ,אנא אמרי לי באיזה מוסדות , אירגונים , קליניקות פרטיות ,יש אפשרות לעבוד גם תמורת שכר בסיסי ביור או אפילו בהתנדבות. אודה לך מראש קרן

29/07/2004 | 19:53 | מאת: טלי וינברגר

קרן שלום רב, אתחיל בשאלה הצפויה והיא מה את מתכננת ללמוד תואר ראשון. התשובה שלי בהמשך תתבסס על התשובה שלך. מחכה לתשובתך, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית