טיפול באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

16/07/2004 | 22:22 | מאת: שאלה

היי אני עובדת סוציאלית בהכשרה שלי, תואר ראשון. ללא ניסיון ממשי בתחום עדיין. רציתי לשמוע קצת מידע על טיפול באומנות: כדי ללמוד את התחום- יש צורך בכישרון לאומנות?:) או מספיק יצירתיות? היכן ניתן ללמוד( מקום טוב)? כמה שנים נמשכים הלימודים? לגבי לעבור טיפול בעצמי באומנות- זה נראה לי מדהים- איך מגיעים למטפל טוב? דרך איפה?

17/07/2004 | 09:57 | מאת: טלי וינברגר

לשואלת שלום רב, הכי טוב להיכנס ולשוטט קצת באתר של יה"ת שהוא איגוד המטפלים בהבעה ויצירה. אין צורך להיות אומנים, אך יש צורך ברקע באומנות מעשית, דהיינו אישורים על שיעורים/ חוגים באומנויות: ציור, רישום, ויטראז', או כל אומנות מעשית אחרת (לא לימודי פילוסופיה / תולדות האומנות - זה לא נחשב). לגבי מטפל, את יכולה לכתוב לי למייל, ואנסה לסייע לך. מצ"ב הקישור לאתר יה"ת: http://www.yahat.org/2002/ בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית