פסיכודרמה.

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/06/2004 | 22:34 | מאת: נורית ב. ק.

סיימתי עכשיו לימודי שנה שלישית בלסלי ופרקטיקום מספק מאוד במוסד ציבורי במרכז. אני מחפשת עבודה לקראת השנה הבאה. אם יש לכם רעיון או מידע כלשהוא אשמח לשמוע.

17/06/2004 | 09:23 | מאת: טלי וינברגר

נורית שלום רב, לצערי המצב בשוק העבודה כעת אינו מזהיר כלל. אינני יודעת על משרות פנויות, אבל אני רוצה לומר לך מראש לא לאבד את התקווה, ולחפש עבודה עם המון המון סבלנות ואופטימיות. זה ישתלם לך! ומזל טוב על סיום הלימודים! שלך, טלי

14/07/2004 | 18:54 | מאת: עדי טמיר

דרושים שחקנים לקבוצת תאטרון ריאליטי, המתבסס על שיטת הפלייבק (פסיכודרמה) לפרטים נוספים: 930632-053 עדי

16/08/2004 | 20:07 | מאת: נטלי

שלום שמי נטלי מאידל! אני לא יודעת אם פניתי למקום הנכון אבל בכל זאת אנסה. אני בוגרת מכללה למינהל בסניף אשדוד קורס מזכירות רפואיות . לפני כשנתיים סיימתי את לימודי התעודה וכרגע עובדת במרפאה לאסטתיקה הראשון לציון במשרה חלקית. אני מחפשתמשרה באותו התפקיד רק לפחות ל-5 ימים בשבוע ובכל תחום רפואי כי זה מאוד מעניין אותי. יש לי ניסיון לעבוד מול חולים ו רפאים וכמו כן עשיתי התמחות בבית חולים קפלן במחלקת כלי דם רק ששם גם לא היה תקן. אני אשמח אם משהו יגיב לבקשתי

מנהל פורום עבודה סוציאלית