טיפול בטבור לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

31/10/2016 | 12:05 | מאת: דנה

היי אני כשבוע לאחר ניתוח מתיחת בטן ובקע טבורי , הטבור מלא דם קרוש אשר לא מוסר בשטיפה- נמנעת מלגעת או לסבן את המקום , כיצד צריך לטפל בטבור, האם צריך לחבוש אחר המקלחת? האם לסבן אותו?

הי דנה, כחלק מניתוח מתיחת בטן קיים חתך ניתוחי בטבור. החתך נתפר במהלך הניתוח. קרישי הדם ירדו במהלך המקלחות הקרובות. אני ממליצה לנקות בתוך הטבור באמצעות אפליקטור עם משחה אנטיביוטית או פולידין (מקל אזניים).כדי להמנע מלכלוך הבגד, מומלץ לחבוש מעליו בפד .החלמה מהירה (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן