בחור רזה בעל כרס גברית מתסכלת

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/08/2016 | 08:38 | מאת: דן

שלום , אני מתעניין בשאיבת שומן מהבטן . ניסיתי ספורט ודיאטות וכלום לא עוזר הכרס מסרבת לרדת . לפי מה ששמעתי ההליך הזה אצל גברים לא יעיל בגלל שהשומן נמצא בתוך הבטן פנימה . האם זה נכון ? מה כן ניתן לעשות ? תודה מראש

דן שלום, במידה ואכן מדובר על כרס קלאסית, ולידיעתך גם חלק מהנשים סובלות מנטייה להשמנה מסוג זה, הרי מדובר בבעיה שהכירורגיה הפלסטית מתקשה לפתור. ההשמנה התוך בטנית, זו הגורמת ל"בטן קשה" נגרמת עקב הצטברות שומן סביב המעי, ממש בתוך הבטן. אזור זה אינו נגיש למנתחים הפלסטיים משום שאנו מטפלים רק בשומן השטחי, זה שנמצא ממש מתחת לעור. לפיכך, כדי לטפל בהשמנה תוך בטנית יש לרדת במשקל, בצורה הדרגתית ונכונה, בשלוב של תזונה עם פעילות גופנית. במידה ותצליח, תהיה בריא יותר ואולי לא תזדקק למנתח פלסטי..כך שהרווח כפול. בהצלחה (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן