עין כרמל

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/12/2010 | 18:39 | מאת: לילך

שלום ד"ר טלי אני בת ארבעים , יש לי ריכוז שומן לא פרופורציונלי לגוף באיזור היריכיים , אני אוכלת בצורה מאוזנת אך לא מצליחה לעשות ספורט באופן קבוע , בתקופות בהן עשיתי ספורט באופן קבוע בעיקר אירובי הצלחתי לצמצם ולהגיע ליותר פרופורציה בגוף ,אך אני מרגישה שאני במלחמה עם הגוף כדי להביא אותו לאיזון וברגע שאני ממעטת בפעילות גופנית אני מיד עולה ביריכים בצורה משמעותית,ונוצרות בליטות מכוערות. כל ק"ג שאני עולה נוספים לי עוד 1-2 ס"מ ביריכיים, האם שאיבת שומן תעזור לי להקטין את הבעיה ? או שזה יחזור לקדמותו זמן מה לאחר השאיבה?

הי לילך, נשמע שאת סובלת ממצבורי שומן לא פרופורציונאליים בירכיים, אשר יכולים להיות מטופלים באמצעות שאיבת שומן. טיפול זה אינו מיועד להוריד אותך במשקל, אלה לעצב ולחטב את הגוף. אם תשמרי על משקל גופך התוצאה תשמר. אם תעלי במשקל ישנו סיכוי טוב שהצבירה של השומן באזור שנשאב תהיה יותר פרופורציונאלית למצב כיום.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן