שילוב מתיחת בטן והרמה עם שתלים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/05/2016 | 21:09 | מאת: קרין

היי רציתי לדעת לגביי ניתוח מתיחת בטן בשילוב הרמת לזה עם שתלים ... האם יש בעיה מבחינת הזמן של הניתוח ??? האם זה מסוכן מדיי???

קרין שלום, ניתוחים משולבים הנם מאוד מקובלים, כל עוד נשמרים כללים ברורים המבטיחים את בטיחות המטופל בעת הניתוח ולאחריו. ההחלטה על התכנות ניתוח משולב הנה באחריות המנתח והמרדים, ומבוססת על בדיקות הדם ומצבו הבריאותי הכללי של המטופל, המוערכים קודם לניתוח. בנוסף, יש להקפיד על מעקב רפואי קפדני בסטנדרטים מקובלים בעת ביצוע הניתוח ולאחריו. לכל ניתוח עלולים להיות סבוכים למרות שניתוחים לעיצוב הגוף הנם בכללי בטוחים, במידה ומבוצעים ע"י מנתחים מנוסים ולכן כה נפוצים. כפי שהבנת מדברי, על המטופל לבחור את המנתח האמון עליו, תוך התבססות על הכשרתו ונסיונו המקצועי בתחום זה. בהצלחה !

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן