שיטת וייזר עד כמה היא יעילה?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/02/2016 | 11:10 | מאת: נינה

שלום האם שיטת הויזר לשאיבת שומן נותנת תוצאות טובות לעיצוב הגוף. האם היא יעילה כמו השיטה המסורתית (הקנולה) אני בת 39 גובהי 1.65 שוקלת 62 קילו ואיני רוצה יותר נכון לא חושבת שאני זקוקה לשיטת הקנולה מעוניינת יותר לחטב את גופי אך יחד עם זאת לראות גם תוצאה. תודה נינה

נינה שלום, שיטות שאיבת השומן דומות זו לזו. גם בשמוש במכשיר הוייזר או כל מכשיר המסה אחר, מסלקים את השומן העודף באמצעות קנולה. הצלחת הפעולה תלויה בנסיון המנתח, ובאיכות העור שלך והרבה פחות בשם המכשיר.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן